Zondag familiedag

Zondag is een speciale dag voor de familie. U kunt dit vieren om samen te zijn aan de Maas bij restaurant Het Maaspaviljoen. Het unieke karakter van het pand en de ligging aan de Maas is prachtig. Wij hebben voor deze dag een familiebrunch voor u samengesteld. Elke zondag vanaf 11 uur bent u van harte welkom om van de brunch te komen genieten!

U heeft de keuze uit  2 soorten soep, diverse soorten brood, kaas, vleeswaren en zoet beleg. Roerei met spek, een gepocheerde zalm, garnalen, makreel, haring met ui en mosselen met bijpassende sauzen. Er zijn ook diverse rauwkostsalades, rundvleessalade en aardappelsalade.  Twee warme vlees gerechten, frites en rijst complementeren het geheel.

Aan de kinderen is ook gedacht met bijvoorbeeld snoeptomaatjes/komkommertjes, frikandelstukjes, bitterballen en frites, een pannenkoek kan a la minute gebakken worden! Het dessertbuffet is gevuld met (bijvoorbeeld) huisgemaakte chocolademousse, bavaroise, roomrijst met zwarte pruimen, hangop, vers fruit, soesjes.

Tijdens het ‘tafelen’ is het voor ons geen probleem als de kinderen lekker spelen of  buiten in de tuin bezig zijn. Kunt U ook lekker genieten van de (klein-) kinderen.

Dit alles kunnen wij u aanbieden voor € 21,50 p.p

Kinderen tot en met 12 jaar eten mee voor de prijs van € 1,25 per levensjaar.

Mocht u gebruik willen maken van dit arrangement dan is reserveren noodzakelijk. 
Ons telefoonnummer is 077-4631444